Hyvä Nurmes – Valtimo -alueen yrittäjä

Paranna yrityksesi näkyvyyttä, päivitä yrityksesi tiedot Nurmeksen ja Valtimon alueen yrittäjien Yritys- ja palveluhakemistoon


Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen: aki.nevalainen@pikes.fi. Jos yrityksesi on väärässä palveluluokassa/luokissa, ilmoita muutostoiveesta yrityskortin alalaidassa olevalla ilmoituslomakkeella. Huomaa, että yrityksesi voi olla useissa palveluluokissa.

Lähetämme puolivuosittain koko yrityskannalle suoran päivityslinkin, mutta tietoja kannattaa päivittää myös vuoden varrella aina, kun muutostarpeita tulee.

Pidä yritystietosi ajan tasalla, näin saat rekisteristä parhaimman hyödyn yrityksellesi. Jos jokin asia askarruttaa rekisterissä, ota yhteyttä Aki Nevalaiseen lähetä viestiä aki.nevalainen@pikes.fi. Laita viestin otsikkoon merkkI: Yritysrekisteri.

PIKESin asiantuntevat yritysneuvontapalvelut käytettävissäsi


Yritystoimintaan liittyvissä asioissa sinua palvelevat PIKESin yhteyspäällikkö Aki Nevalainen, puh. 0400 905 829 ja yritysasiantuntijat, yhteystiedot tässä linkissä!Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

Kauppatori 1, 2. kerros,

75500 Nurmes


Y-tunnus: 2042869-6
Tietosuojaseloste
Lisätietoa evästeistä